Een storing bij Sportlink? Geen probleem!

De uitslag van de voetbalwedstrijd van een halfuur geleden. De stand van de handbalcompetitie. Het programma voor waterpolo. Al deze informatie komt weg bij Sportlink. Doordat er zo enorm veel informatie wordt verwerkt bij het programma is er wel een een storing bij Sportlink. Gelukkig heeft Amateur Sportapp een oplossing bedacht waardoor de website van de vereniging gewoon kan blijven functioneren.

Onafhankelijk van Sportlink

Sportlink biedt enorm veel functionaliteiten. Deze functioneren vaak naar behoren, maar door de enorme verwerking van data is er wel eens een storing. Websites die direct gelinkt zijn met Sportlink ervaren dan ook verlies van data. Programma's, uitslagen, standen en meer informatie kan dan niet meer worden ingeladen. Dat betekend dat de website niet meer functioneert zoals die zou moeten. 

Amateur Sportapp heeft een formule ontwikkeld waardoor de website van jouw vereniging dit probleem niet hoeft te ervaren. Elke miliseconde wordt de website geupdatet. Wanneer er een storing is valt de website terug op de database. Die pakt de laatst bekende informatie van voor de storing. De storing wordt verholpen, de website functioneert nog naar behoren en informatie wordt weer upgedatet wanneer de storing klaar is. In het kort, de website blijft altijd online door de laatst bekende data te gebruiken en storingen te negeren. 

Een goed functionerende website voor iedere vereniging

Wat is het fijn voor verenigingen om supporters, trainers en spelers realtime informatie te geven zonder daar enorm veel moeite te voor moeten doen. Wanneer de website door Amateur Sportapp staat vergt het weinig onderhoud. Is dit wat jij ook met jouw vereniging wilt? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Wanneer er vragen zijn helpen we je graag.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Contact


Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!