De organisatie
Een initiatief van Ittica Media

Organisatie

Amateur SportApp is een initiatief van Ittica Media om de amateursportverenigingen een digitale uitkomst te bieden. Omdat er vanuit persoonlijke kringen werd gemerkt dat het beheer van websites voor sportverenigingen enorm veel tijd in beslag nam, kon het internetbureau uit Hoogeveen het er niet bij laten. Zodoende kwam Amateur SportApp tot stand.

Het doel? Een makkelijk te beheren website, met eindeloze mogelijkheden, die gekoppeld is met Sportlink zorgt ervoor dat de vrijwilligers binnen de vereniging minimale zorgen hebben over het onderhoud van de website. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om op TV schermen in de kantine uitslagen, standen en sponsoren te presenteren zodat de bezoekers altijd up-to-date zijn.

Website en kantine TV

In de essentie was Amateur SportApp tot stand gekomen om een oplossing te bieden voor websites. Een beheersysteem dat gekoppeld is met SportLink zorgt voor een rechtstreekse synchronisatie van allerlei data. Denk aan standen, uitslagen, afgelastingen en leden.

Doordat er uiteindelijk ook een vraag kwam om de kantines te voorzien van deze data, is Kantine TV er in een later stadium bijgekomen.

Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!