Nieuwe website voor HH97

Een toegankelijke website met alle functionaliteiten die een voetbalvereniging nodig heeft? Voor jeugdvoetbalvereniging HH97 uit Hollandscheveld hebben we het voor elkaar gekregen. De vereniging beschikt nu over een site volgens de nieuwste technieken.

Linken met Sportlink

De website van HH97 is gelinkt met Sportlink. Middels Sportlink kunnen er allerlei functionaliteiten aan de website worden toegevoegd. Via het platform worden namelijk wedstrijdzaken genoteerd en bijgewerkt. Wat levert deze link nou daadwerkelijk op? Door de link met het platform worden op de nieuwe website van HH97 realtime alle programma's, uitslagen en standen upgedatet. Dat betekend dat ten alle tijden de laatst bekende informatie te zien is op de website. Voor supporter, speler en coach erg handig!

Voor de voetbalvereniging zelf maakt de link ook een enorm verschil. Het bestuur van HH97 hoeft niet handmatig de programma's, uitslagen en standen meer up te daten. Dat bespaart enorm veel tijd. Daarbij komt dat de vereniging de nieuwste informatie kan aanbieden. 

Voor elke vereniging!

Iedere sportvereniging verdiend een betaalbare, toegankelijke website met de laatste informatie over alles wat met de vereniging te maken heeft. Is de website van jouw vereniging nog niet zoals die moet zijn? Staat alle informatie vaak te laat op de website? Dan is het tijd om te kiezen voor Amateur Sportapp. 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Contact


Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!