Selecteer nu je favoriete team(s)!

We hebben een nieuwe functie ontwikkeld voor de websites van Amateur Sportapp. Met deze functie kies je jouw favoriete team. Zo heb je snel inzicht in de informatie die voor jou het belangrijkste is!

Direct alles weten over jouw team

De nieuwe functie werkt als volgt. Bij het eerste bezoek op de website wordt gevraagd naar jouw favoriete team. Deze selecteer je dan waarna het in het systeem wordt opgeslagen. Het mooie is dat vanaf nu je bij ieder website bezoek direct jouw favoriete team te zien krijgt. Dit betekend geen zoektocht meer naar jouw team. Hij staat direct paraat op de homepagina voor jou. Zo kan je snel kijken op welke locatie er gespeeld wordt, hoe laat dat gaat gebeuren en wat de uitslagen zijn van de andere clubs in competitie. 

Amateur Sportapp: Voor elke vereniging toegankelijk online

Volgens Amateur Sportapp heeft elke vereniging recht op een goed functionerende website. Het scheelt voor de club, waar meestal vrijwilligers aan het werk zijn, een hoop tijd. Daarbij levert het voor alle mensen die de club een warm hart toedragen een hoop op. Zij hebben met een website door Amateur Sportapp direct toegang tot de laatste informatie van de vereniging. 

Moet jouw vereniging de uitslagen handmatig invoeren op de website? Is de website van jouw club nooit up-to-date? Dan is het tijd voor een website door Amateur Sportapp. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact


Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!